Long time no see

2014-07-08 @ 11:03:51 / Vardagligt
Jaa, det var inte igår!! Jag har haft fullt upp med att till största delen vara ledig, samt att kicka igång sommarens jobb på Ica Maxi. Under mina lediga dagar hann jag bland annat hänga en knapp vecka i Norrköping på Bråvalla festival, kramas med Björn som ÄNTLIGEN kom hem från USA, sova länge på morgnarna osv osv. Förra veckan började också mitt jobb på Maxi på riktigt också. Och, det kan jag säga... Att kliva upp strax innan 05 för att vara på jobbet kl 06 på en lördag är ingen lätt match.... Men, vad gör man inte? Det är ett riktigt bra jobb med bra arbetsvillkor och sjukt trevlig stämning i arbetslaget! STORT plus! 

Nu är jag ledig fram till imorgon, och på torsdag börjar en klump med tunga arbetsdagar att uppenbara sig i horisonten. Men, vad fan, det är ingenting jag inte klarar av! Det är bara att gå dit och göra det man ska, för att sedan gå hem och njuta av känslan att man inte har en massa läxor och inlämningar som behöver fokus på sig. Länge leve jobb!

Bråvalla kan jag skriva lite närmare om när jag orkar. Just nu ska jag masa mig ur sängen, göra lite frukost, och sedan glida ner i soffan och mata lite serier. Ah, skönt!